OPINIE

Poznaj opinie naszych klientów

  1. 13.03.2012 Arczi Bałuty

    Mogę śmiało polecic usługi tej firmy,szybko wyniesli wszystkie mebelki z domu. Dobra cena:)

    opinia google

  2. 16.08.2012 Pati

    Z całą pewnością mogę śmiało polecić usługi tej firmy. Ocena pozytywna.

    opinia facebook

  3. 16.08.2012 Klientka

    Polecam

    opinia facebook

  4. 09.10.2012 Martyna B.

    Na prośbę właściciela opiniuję: Usługa sprzątania mieszkania po zmarłym,oceniam na 5.

    opinia google

  5. 17.10.2012 Lolek

    Sprzątanie mieszkania po zwłokach przebiegło w sposób profesjonalny,ekipa solidna

    opinia google

  6. 23.10.2012 aNNa

    Wszystko ok,polecam

    opinia google

  7. 24.10.2012 Władek

    Polecam,usługa sprzątania po zgonie przebiegła zgodnie z zamówieniem.

    opinia google

  8. 01.11.2012 Marzena

    Dezynfekcja mieszkania po zwłokach,oceniam na wzorowo!dzięki

    opinia facebook

  9. 08.11.2012 Marzena

    Firma wykonała opróżnienie mieszkania po zmarłej osobie,fetor znikł.Profesjonalna ekpia.

    opinia facebook

  10. 03.12.2012 Klienci

    Dziękujemy za kompleksowe wykonanie usługi dezynfekcji po zmarłym. Profesjonalni ludzie.

    opinia google

  11. 05.02.2013 Magda

    Prace porządkowe na działce zostały zrobione perfekcyjnie.Wszystko zgodnie z umową, uczciwa firma!

    opinia google

  12. 10.04.2013 Klient z Łodzi

    Firma wywiazała się w całosci ze sprzatniecia mieszkania po zmarłej osobie.

    opinia google

  13. 11.09.2014 MZ

    Rekomenduję firmę Vector z Łodzi,usługa opróżnienia lokalu po zwłokach została przeprowadzona zgodnie z moją sugestią.Polecam innym.

    opinia google

  14. 12.09.2014 Zadowolony z Warszaw

    Polecam firmę Vector. Pomogli mi w usunięciu pluskwy domowej, dodatkowo zabrali stare elektrośmieci. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Źródło problemu zostało usuniete, a mieszkanie opryskane.

    opinia facebook

  15. 26.09.2014 Klientka Magda

    Dziękuje za pomoc w opróżnieniu mieszkania po teściach.Punktualni,solidni,na poziomie.

    opinia google

  16. 27.10.2014 Ewa

    Polecam dalej,wszystko tak jak prosiłam,dziekuję.

    opinia google

  17. 06.11.2014 Marta i Piotr z Łod

    Firma wykonywała usługę oczyszczania piwnicy po zgonie. Wywiązali się w 100% z pracy, fetor całkowicie znikł. Pełen szacunek dla tego co robią,bo praca jest bardzo ciężka. Dziękuję!!!!

    opinia facebook

  18. 15.11.2014 Marta

    Dziękujemy firmie Vector z Łodzi za wykonanie usługi sprzątania mieszkania po zgonie,usługa została wykonana należycie.Pracownicy bardzo dokładni,żetelni,i uczciwi,odkładali nam każdą rzecz którą znaleźli na mieszkaniu. Prace wykonali zgodnie z tym co omówiliśmy wcześniej u Pana Łukasza w biurze. Pracownicy kulturalni,grzeczni,znają się na rzeczy.Polecam tą firmę z pełną odpowiedzialnością bo cena jest przystępna a nie jak w innych firmach cena (kosmos),widać uczciwi ludzie!.Dziękuję Łódź

    opinia facebook

  19. 16.11.2014 Piotr Wiśniewski

    Firma profesjonalna, widać było od samego początku że wiedzą co mają robić. Wszystko mi wytłumaczyli co i jak będą wykonywać,postawili sprawę jasno. Jesteśmy z rodziną bardzo zadowoleni z Państwa usługi,bo od smrodu nie można było wejść do domu poszukać dokumentów,a po pierwszej dezynfekcji smrud zniknął w 90 procentach.Dziękujemy za uczciwość i zwrot biżuteri i pieniążków po zmarłej mamie.Polecam tą firmę!!!!!Dziękuję,marta z rodziną.

    opinia google

  20. 17.11.2014 Andrzej

    Dziękuję za obsługę,solidna firma.

    opinia facebook

  21. 03.12.2014 Marian Zaręba

    Jestesmy zadowoleni ze sprzatniecia mieszkania po zmarłej osobie. Punktualna firma,przyjechali na miejsce powiedzieli nam co i jak beda robic. mieszkanie sprzątneli w błyskawicznym tempie,jestem pod wrazeniem. wybrałem was bo jesteście słynni w całym kraju ze swoich zlecen które wykonujecie,i polecono mi was.dziękujemy za solidność oraz za fachowa obsługe.

    opinia google

  22. 05.12.2014 Klienci

    Firma wykonała w ciągu dwóch dni gigantyczną pracę likwidacji magazynów przemysłowych o powierzchni 2800m2. Prace przebiegły wzorowo,jesteśmy pod wrażeniem:).Firma doskonale wyposażona w sprzęt oraz ludzi jak widać dobrze zorganizowanych i znających się na swojej pracy.Firmę Vector wybraliśmy w drodze przetargu nieograniczonego i był to wybór trafny.Wszystkie prace zostały wykonane fachowo i terminowo. Podczas odbioru prac nigdzie nie stwierdzono błędów w sztuce. Rekomendujemy firmę Vector.

    opinia facebook

  23. 08.12.2014 Agnieszka

    Sprawna obsługa,punktualni,solidni.Dziękuje.

    opinia google

  24. 12.12.2014 Klienci

    Z całą pewnością mogę polecić firmę Vector. To nie pierwszy raz kiedy pomogli nam Państwo. Tym razem przy porządkowaniu pogorzeliska. Pracownicy są niezwykle rzetelni. Wszystko bardzo dokładnie uprzątneli i wywieźli rzeczy, z którymi pewnie nie wiedzielibyśmy co zrobić. Panowie byli sumienni a dodatkowo wykazali się dużym zrozumieniem: pomogli rozładować stres związany z tak nieprzyjemnym wydarzeniem jak pożar. Badrzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Na pewno będę polecać Państwa firmę!

    opinia google

  25. 10.01.2015 Marek

    Dziękujemy firmie Vector za wsparcie i pomoc w sprzątnięciu mieszkania po zmarłym.Z podziękowaniami od całej rodziny.

    opinia facebook

  26. 12.01.2015 Klaudia

    Firma Vector wykonała nam sprzątanie i opróżnianie mieszkania po zmarłym. Prace zostały wykonane starannie i dokładnie,choć na początku były problemy bo syn wysypał na wersalke dziwny proszek,i nie wiadomo co to było jak się pózniej okazało to proszek do prania.Dziękujemy.

    opinia google

  27. 16.01.2015 klient

    Polecam firme,usługę sprzątania po zmarłej mamie wykonali solidnie.Klaudia z Warszawy.

    opinia facebook

  28. 20.01.2015 Administracja

    Firma przyjechała bardzo szybko na moją prośbę i bardzo szybko i profesjonalnie wykonała usługę. Odór w mieszkaniu ustał więc wywiązali się z danego słowa i ustaleń. Ogólnie wszystko OK.

    opinia google

  29. 22.01.2015 Mess

    Zamówiona usługa sprzątania łazienki po zmarłym została zrealizowana fachowo. Ludzie pracujący w tej firmie to prawdziwi twardziele,bo praca jest ciężka,niebezpieczna i w fatalnych warunkach.Wielki szacunek za zaangażowanie i pomoc!.

    opinia facebook

  30. 22.01.2015 Klienci

    Zamówiona usługa została wykonana w sposób profesjonalny,solidnie,terminowo. Polecamy firmę Vector z Łodzi.

    opinia google

  31. 05.02.2015 Władek

    Serdeczne podziękowania dla firmy Vector z Łodzi za pomoc w sprzątnięciu strasznie zaniedbanego mieszkania po zmarłym członku rodziny. Firma wykazała się profesjonalnie ze swoich prac,pracownicy ciężko pracowali do 2-ej w nocy żeby uprać się ze stertą śmieci i wszystkiego co tam było, a było co wynośić.Wszystkie prace wykonali w 100 procentach. Jeżeli ktoś będzie miał taki dylemat w mieszkaniu to z ręką na sercu mogę polecic, fetor usunięty,dziękuję raz jeszcze

    opinia google

  32. 06.02.2015 Franek

    Zamówiona usługa sprzątania łazienki po zmarłym została zrealizowana fachowo. Ludzie pracujący w tej firmie to prawdziwi twardziele,bo praca jest ciężka,niebezpieczna i w fatalnych warunkach.Wielki szacunek za zaangażowanie i pomoc!.

    opinia facebook

  33. 08.02.2015 Pawełek

    Usługa wykonana tak jach chciałem,firma ok.

    opinia facebook

  34. 11.02.2015 Sekcja Saperów 25 B

    Robota zrobiona porządnie.

    opinia facebook

  35. 20.02.2015 Saperzy

    Serdeczne podziękowania dla firmy Vector z Łodzi,a w szczególności dla Pana Łukasza który zachował do ostatniej minuty zimną krew i zabezpieczył z daleka od bloku razem se swoimi pracownikami pocisk który znalazł w piwnicy u klientki podczas wykonywania usługi porządkowej. Czyn ten traktujemy jako bohaterski! Brawo!!!! Saperzy 25 Brygady Kawalerii Powietrznej w Tomaszowie.

    opinia facebook

  36. 21.02.2015 Magda

    Pracownicy wykazali się starannością,mili,grzeczni. Pracę wykonali zgodnie z zamówioną usługą. Solidna firma z dużym doświadczeniem.

    opinia facebook

  37. 03.03.2015 Olek

    Zamówiona usługa sprzątania mieszkania po zwłokach została wykonana,solidnie,uczciwie.

    opinia google

  38. 04.03.2015 Mariola

    Firma wykonała mi usługę demontażu i wywozu pieca kaflowego.Jestem zadowolony z obsługi

    opinia google

  39. 06.03.2015 Klienci

    Pełna profeska, firma solidna i konkretna.Opróżnienie mieszkania zostało zrealizowane w 100 procentach.

    opinia google

  40. 09.03.2015 Jagoda

    Firma Vector wykonała nam usługę sprzątania łazienki po rozkładzie ciała w wannie. Jestesmy pod wrażeniem jak profesjonalnie i dyskretnie podeszli do tej sprawy. Fetor był nie do wytrzymania,ale po wykonaniu prac ustąpił całkowicie. Łazienka była w strasznym stanie,ale dla firmy Vector nie stanowiło to żadnego problemu.Pracownicy tej firmy to profesjonaliści w swoim fachu.Wiem że słyną w całej Polsce,dlatego wybór padł na tą firmę.dziękuję ogromnie!. Bożena.

    opinia facebook

  41. 13.03.2015 Klient

    Wywiązali się ze zleconej usługi sprzątania mieszkania po zgonie. Wszystkie prace wykonali starannie i solidnie. Smród w mieszkaniu został całkowicie zlikwidowany. Pracownicy nawet zdezynfekowali całe piętro na klatce schodowej. Jestem pełna podziwu dla tej firmy,jak skrupulatnie krok po kroku wykonywali pracę. Jeżeli ktoś będzie miał podobny problem jaki ja miałam to polecam tą firmę.

    opinia google

  42. 16.03.2015 Administracja z Wars

    Firma godna polecenia

    opinia facebook

  43. 20.03.2015 Marian

    Serdeczne podziękowania dla firmy za profesjonalne sprzątnięcie miejsca po samobójstwie.Firmę wybraliśmy z polecenia,firma słynie z najlepszej opinii w całej Polsce.Polecamy,profesjonaliści w swoim fachu.

    opinia google

  44. 24.03.2015 Administracja Łód

    Wykonaną usługę sprzątania mieszkania po zmarłym ojcu oceniam na bardzo dobrą. Na czas,zgodnie z umową i ustaleniami.Smród przestał być wyczuwalny.Ta firma to profesjonaliści.

    opinia google

  45. 25.03.2015 Michał

    Pracownicy tej firmy wykonali nam dezynsekcję całego wieżowca, wszystkie 4 klatki schodowe.Usługę wykonywali dwa dni zanim uporali się z karaluchami, ale warto było.Jak na razie problem zniknął i jest w porządku.Polecam tą firmę,solidni i uczciwi.

    opinia google

  46. 28.03.2015 Sprzątanie po samob

    Opróżnianie mieszkania zostało zrobione solidnie i terminowo.

    opinia facebook

  47. 02.04.2015 Zadowolony klient

    podziękowania dla firmy vector za profesjonalną pomoc i wsparcie w trudnych chwilach po samobójstwie członka rodziny. Firma wywiązała się z zadań w 100 procentach,widok był masakryczny wszędzie kawałki skóry,częsci ciała porozrzucanych po całym pokoju. Po wykonaniu usługi mieszkanie wróciło do wczesniejszego stanu. Profesjonalna ekipa ludzi,mająca niezły sprzęt i wiedzę w takich przypadkach. Dziękuję Wam.

    opinia google

  48. 07.04.2015 Zwolińscy

    Wykonanie usługi sprzątania mieszkania po zgonie oceniam bardzo dobrze. Firma profesjonalna,uczciwa.Dziekuje Państwu.

    opinia facebook

  49. 23.04.2015 Marta

    Zamówiona usługa sprzątania mieszkania po zmarłym została przeprowadzona zgodnie z ustaleniami.Firma wykonała usługę uczciwie i solidnie. Rzeczy wartościowe w kwestii pieniążków znalezionych zostały zwrócone nam. Firmę polecam bo są wiarygodni na rynku i słyszałam o nich w prasie same pozytywy.

    opinia facebook

  50. 29.04.2015 Klienci

    Sprzątanie mieszkania po zwłokach zostało wykonane zgodnie z ustaleniami. Firma uratowała moje antyczne meble które były warte sporo pieniędzy,oraz obrazy. Polecam firmę,profesjonaliści.

    opinia google

  51. 04.05.2015 Zadowolony klient

    Vector wykonała nam usługę sprzątania mieszkania po zwłokach. Mogę tylko powiedzieć i zgodzić się z opiniami innych ludzi,profesjonalna firma która słynie z takich usług w całej Polsce.Polecam.

    opinia google

  52. 08.05.2015 Andrzej

    Dezynfekcja mieszkania po zmarłym została przeprowadzona błyskawicznie. Firma sprzątneła miejsce śmierci i wywiozła wersalkę na której zmarł wujek. Porządna firma,uczciwa.

    opinia facebook

  53. 19.05.2015 Drifter

    Firma posprzątała mieszkanie po zgonie,praca wykonana zgodnie z umową. Polecam

    opinia google

  54. 27.05.2015 Olgierd

    WYKONANĄ USŁUGĘ SPRZĄTANIA MELINY PO ZWŁOKACH OCENIAM WZOROWO.FACHOWCY.

    opinia facebook

  55. 12.06.2015 marek

    Polecam

    opinia facebook

  56. 01.07.2015 Klient

    Dezynfekcja mieszkania po zgonie została przeprowadzona profesjonalnie.
    Firma na rynku cieszy się bardzo dobrą opinią więc wybór padł na nich.
    Pracownicy doskonale wyszkoleni,grzeczni,pomocni.Dziękuję właścicielowi:) za wszystko.Paula

    opinia facebook

  57. 16.07.2015 Klient

    Polecam firmę,wykonywana usługa po zmarłym została przeprowadzona specjalistycznie zgodnie z umową.Pan Łukasz jest świetnym fachowcem,wytłumaczył nam wszystko na spokojnie,naprawdę wspaniały człowiek.Dziękujemy.

    opinia facebook

  58. 04.09.2015 Marta

    Polecamy firmę Vector która wykonywała nam sprzątanie mieszkania po zgonie.
    Solidnie,konkretnie,firma z polecenia.

    opinia facebook

  59. 20.09.2015 Dyrektor działu

    Szybkie działanie po kontakcie telefonicznym,pracownicy kompetentni,wykwalifikowani.Pełen profesjonalizm,pełna dyskrecja w trakcie wykonywania usługi.Dziękuję.

    opinia google

  60. 12.10.2015 Magda

    Polecam firmę Vector,pomogła nam usunąć pluskwy z mieszkania.
    Profesjonalny sprzęt i wykwalifikowani pracownicy pomogli nam usunąć to dziadostwo z mieszkania.Polecam,uczciwie,i solidnie z gwarancją.dzięki:))))

    opinia google

  61. 12.10.2015 Bogdan

    Szczególne podziękowania dla personelu firmy który zrealizował nam dezodoryzację mieszkania po zmarłym członku rodziny.Usługę wykonali starannie i profesjonalnie.

    opinia facebook

  62. 13.10.2015 Jan

    Polecam vectora pomogli mi pozbyć się pluskwy, solidni ludzie rzeczowi i terminowi.Polecam jeżeli macie taki problem jak ja miałem to wybierzcie tą firmę

    opinia facebook

  63. 17.10.2015 MALWINA Z RETKINI

    Usługa usuwania pluskwy została zrealizowana pomyślnie,córka była bardzo pogryziona ale ten koszmar się już skonczył dzięki firmie vector z łodzi.
    Bardzo dziękujemy:)))))

    opinia google

  64. 23.10.2015 Marcin

    Witam,usługa zrealizowana sprzątania po zgonie została wykonana bardzo dobrze.Firma sprawdzona więc polecam w razie czego.

    opinia facebook

  65. 29.10.2015 Krystyna

    Zamówione odpluskwianie wykonane profesjonalnie,nie ma śladów po pluskwach.Cena trochę wysoka ale warto było.Polecam

    opinia facebook

  66. 03.11.2015 xy

    Dziękujemy waszej firmie,za załatwienie spraw związanych ze śmiercią naszego taty,posprzątania całego mieszkania i zrobienia dezynfekcji. Jesteśmy bardzo zadowoleni że odnalazły się dwa ważne dokumenty,których wczesniej nie mogliśmy znalezć,ale dzięki wam odzyskaliśmy je.Firma bardzo poważna i wiarygodna,możemy polecić w 100 procentach.

    opinia google

  67. 18.11.2015 Marian

    Jestem bardzo zadowolony z usługi sprzątania po zmarłym.Bardzo rzetelnie wykonaliście nam usługę,dlatego będę polecać waszą firmę.

    opinia facebook

  68. 28.11.2015 kasia

    Vector z siedzibą w Łodzi wykonała nam usługę zgodnie z zamówieniem.Firma cieszy się bardzo dobrą opinią w całym kraju, firmę poleciła nam Policja.

    opinia facebook

  69. 02.12.2015 Rodzina Mieczyków

    Szczególne podziękowania dla pracowników firmy,bardzo skrupulatni,grzeczni,na poziomie.Mieszkanie po zmarłym było w opłakanym stanie,panowie pracowali całe 2 dni żeby to ogarnąć.Jesteśmy bardzo zadowoleni z waszej firmy i będziemy polecać.

    opinia google

  70. 07.12.2015 Maria

    firma przyjechała punktualnie,wszystko dokładnie posprawdzali.dziękuję za usunięcie pluskiew z domu,cena trochę wysoka ale warto było.

    opinia facebook

  71. 12.12.2015 Klient z Warszawy

    Firma zrobiła nam sprzątniecie mieszkania po zgonie,prace wykonali zgodnie z naszymi ustaleniami.Na czas,solidnie,i konkretnie można było śie dogadać z nimi.Cena też do przełknięcia:) choć mogło być trochę taniej,ale ciężka praca to tłumaczy,oraz profesjonalność na rynku.Wielkie podziękowania.

    opinia facebook

  72. 14.12.2015 Dział techniczny

    Polecamy firmę Vector z Łodzi przy ulicy Orzechowej 9/3.Firma wykonywała nam dezynsekcję pluskiew w pokojach u młodzieży.Problem został rozwiązany fachowo i rzetelnie.Bardzo korzystna cena i jakość usługi,będziemy was polecać innym placówką.

    opinia google

  73. 16.12.2015 Pomorze

    Firma Vector wykonała nam poprawkę usługi którą wykonywała jedna firma z warszawy i im się nie udało.Zapach smrodu po zwłokach wyszedł następnego dnia,firma z Warszawy nie chciała nam tego poprawić.Jak się potem okazało po przyjeździe firmy Vector z Łodzi była to firma krzak nie mająca żadnych pozwoleń ani niczego w tym zakresie.Pracownicy z Vector poprawili nam żetelnie usługę sprzątania po zwłokach i zapach zniknął zupełnie.Dziękujemy wam jeszcze raz,jesteście profesjonalistami w swoim fachu!!!! Polecamy firmę Vector.

    opinia google

  74. 18.12.2015 Administracja Łód

    Nasza Administracja zamówiła usługę dezynfekcji i dezodoryzacji pomieszczeń piwnicznych w budynku.Usługa została zrealizowana terminowo, fachowo, zgodnie z zamówieniem. Firma przedstawiła najlepszą ofertę i posiadała profesjonalny sprzęt.Polecamy dalej:)

    opinia google

  75. 22.12.2015 Bella

    Mieszkanie po zmarłym zostało sprzątnięte perfekcyjnie,zapach zniknał.Jesteście porządną firmą!!!dziękujemy

    opinia facebook

  76. 30.12.2015 Pablo Wrocław

    Usługa sprzątania domu po zwłokach wykonana profesjonalnie.
    Firma wykazała sie ogromnym profesjonalnym podejściem do wykonywanej pracy.Usługę wykonali solidnie i dokładnie.

    opinia facebook

  77. 05.01.2016 Bogusława z Łodzi

    Dziekujemy za pomoc w usunięciu pluskiew w domu,kompleksowo,terminowo.

    opinia facebook

  78. 07.01.2016 Zmarły

    Wszystko OK

    opinia google

  79. 10.01.2016 Klient

    Nasza rodzina skorzystała z waszej firmy z usługi sprzątania po zmarłym,jesteśmy pełni podziwu jak wielkie zaangażowanie wykazaliście we włożoną ciężką pracę.Mieszkanie zostało posprzątane perfekcyjnie,sterylnie tak jak w szpitalu.Zapach z całego mieszkania znikł,pełna profesja w waszej dziedzinie oraz fachowe doradztwo i rzeczowo przedstawiona oferta pozwoliły nam na podjęcie decyzji,jak się okazało bardzo słusznej,dziękujemy.

    opinia google

  80. 14.01.2016 Bogusław

    Zamówiona usługa po zmarłym zrealizowana profesjonalnie,mili,sympatyczni pracownicy.

    opinia google

  81. 17.01.2016 Magda z Widzewa:)

    Zgodnie z prośbą przesyłam opinię, pozytywną. Problem pluskwy zginął po dwu dniach po przyjezdzie waszej firmy. Podsumowując; dobra cena, fachowo, punktualnie,polecam.

    opinia google

  82. 21.01.2016 Piotr Wawrzyniak

    Dzięki za pomoc w usunięciu z domu pluskwy.Polecam dalej.

    opinia facebook

  83. 24.01.2016 Klientka

    Profesjonalne podejście do klienta, usługa wykonana zgodnie ze sztuką i techniką sprzątania miejsca śmierci.Bardzo korzystna cena,wszystkie wymagane dokumenty,zaświadczenie do sanepidu i gwarancja na zabicie odoru po zmarłym.Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam iż firma Vector jest godnym polecenia przędsiębiorcą.

    opinia google

  84. 29.01.2016 Anna

    pluskwa zniszczona zlikwidowana dzięki wam.Polecam innym.

    opinia facebook

  85. 05.02.2016 PKS-Kierowictwo

    Profesjonaliści z firmy Vector wykonali nam dezynsekcję pluskwy w aucie ciężarowym Scania.Bardzo dobra organizacja pracy,oraz duża wiedza firmy pozwoliły pozbyć się niechcianych lokatorów z samochodu.Polecamy firmę Vector,i będziemy polecać wasze usługi w transporcie ciężarowym.

    opinia facebook

  86. 07.02.2016 Marcin z Retkini

    Pluskwy padaja jak kawki po metodzie biologicznej, polecam.

    opinia google

  87. 09.02.2016 TeresaHP

    Usługa usunięcia odpadów i sprzątnięcia schronu po nocnych wizytach bezdomnych lokatorów w okresie styczniowych mrozów.Profesjonalnie, szybko i bez zastrzeżeń. Dziękuję i polecam firmę Vector.

    opinia google

  88. 18.02.2016 Krzyżanowscy

    Zamówiona usługa usuwania pluskiew została wykonana zgodnie z moimi oczekiwaniami,pracownicy dokładni i skrupulatni,otrzymałam kartę gwarancyjna,choc pluskwy już nie gryzą.Polecamy

    opinia facebook

  89. 21.02.2016 Lutniak Marian

    Kompleksowa obsługa i profesjonalne wykonanie usuwania pluskwy.

    opinia facebook

  90. 08.03.2016 Xy

    Bardzo dobrze wykonana usługa sprzątnięcia po samobójstwie,firma przedstawiła nam jasną ofertę działania.Polecam firmę Vector

    opinia facebook

  91. 10.03.2016 Pluskwa

    Firmę Vector poleciła mi sąsiadka, i teraz wiem że to była dobra decyzja.Vector usunął nam pluskwy z domu.Polecam z całą pewnością.

    opinia facebook

  92. 17.03.2016 Pluskwy:))

    Vector bez problemu zniszczył mi pluskwy w domu.Jednorazowy zabieg, przejrzyste warunki usługi, gwarancja, konkretny sprzęt i wiedza.

    opinia google

  93. 28.03.2016 xxx

    Polecam’profesjonalisci sprzatajacy mieszkania po zmarlych.

    opinia facebook

  94. 27.04.2016 klientka z Warszawy

    Firma Vector wykonała nam poprawkę usługi usunięcia zapachu po zwłokach,po pewnej firmie gdzie obiecywano nam gruszki.Firma wywiązała się ze swojej obietnicy,zapach znikł.Dziękuję.

    opinia facebook

  95. 15.05.2016 klient

    polecamy firme vector,mieszkanie po zmarlym wysprzatane i zdezynfekowane perfekcyjnie i sterylnie.Wasza firme wybralismy ze wzgledu na bardzo duze doswiadczenie i wiarygodnosc swoich uslug i to byl strzal w 10,zapach calkowicie znikl,polecamy was.

    opinia google

  96. 31.05.2016 Agencja Mieszkaniowa

    Polecamy firmę VECTOR , usługę dezynfekcji i sprzątania po zabójstwie wykonali profesjonalnie i dyskretnie,choć musieliśmy czekać cztery dni na ekipę,warto było!Dziękujemy Pani Anecie Macander.

    opinia facebook

  97. 12.07.2016 PACK PLUS

    Frma godna rekomendacji, wykonywała nam usługę czyszczenia miejsca po wypadku śmiertelnym podczas pracy.Firma wykazała się ogromem wiedzy i profesjonalizmu podczas wykonywania zlecenia.Personel przeszkolony na wysokim poziomie.usługa została wykonana zgodnie z procedurami i przepisami.
    PACK PLUS,Wadowice ul Chopina 39.

    opinia google

  98. 15.07.2016 Zadowolona klientka

    Mogę smiało polecić usługi tej firmy, zwalczanie pluskiew w domu zostało wykonane porządnie.Pracownicy mili,grzeczni,wzystko wytłumaczyli jak trzeba.Polecam ich firme.

    opinia google

  99. 25.07.2016 Magda z Wrocławia

    Dziękuję firmie za profesjonalne posprzątanie mieszkania po zmarłym, wszystko zrobione zgodnie z moimi oczekiwaniami, firma solidna,uczciwa i terminowa.

    opinia google

  100. 10.08.2016 Zadowolona

    Profesjonalnie wykonana usługa tępienie pluskwy łóżkowej,bardzo starannie wykonali panowie,efekt końcowy superrrrrr;)POLECAM

    opinia google

  101. 11.08.2016 Damian

    Sprzątanie mieszkania po zgonie zostało wykonane zgodnie z zamówieniem, fetor został usunięty, pracownicy na poziomie,firma solidna i uczciwa.

    opinia facebook

  102. 22.08.2016 Kierownik - Budimex

    Vector wykonała nam czyszczenie i dezynfekcję po wypadku śmiertelnym na budowie przy ulicy Łąkowej 23/25 w Łodzi.Prace przebiegły na wysokim poziomie.Ekipa wyposażona w profesjonalny sprzęt, dysponująca dużą wiedzą i doświadczeniem w tego typu zdarzeniach.

    opinia google

  103. 21.09.2016 Marta

    pluskwa zniszczona, konkretna ekipa fachowców!

    opinia facebook

  104. 27.10.2016 Dyrektor Pogotowia O

    Firma usuwała nam w dwudziestu pokojach pluskwy, ośrodek był strasznie zapluskwiony ,wszędzie u dzieci była krew na prześcieradłach i na ścianach, ogólnie koszmar był z tymi pluskwami.Wezwaliśmy tę firmę i naprawdę nam pomogli, pozbyliśmy się problemu w ciągu jednego dnia, już nic nie mamy, pluskwy zniszczone:) dzieci są zadowolone:) i my też.Mogę polecić ich firmę, bo są solidni, rzetelni, uczciwi.Musieliśmy spełnić tylko jeden warunek, wyrzucić zapluskwione łóżko, łóżko było nowe ale pozbyliśmy się tego,i problem po zamgławianiu zniknął.Polecam! Dyrektor Pogotowia Opiekuńczego-tel. 44-733-91-92

    opinia facebook

  105. 02.11.2016 sajgonka

    Tępienie robaków na magazynku zrobione porządnie.Polecam ich usługi.

    opinia google

  106. 14.11.2016 Klient z Warszawy

    Kompleksowo wykonana usluga sprzątania i dezynfekcji po zalaniu łazienki.
    Bardzo dokładnie wykonali usługę ozonowania i czyszczenia.Polecam gorąco

    opinia google

  107. 23.11.2016 XXX

    Podziękowania dla Państwa firmy za profesjonalne wykonanie usługi po zabójstwie w wynajmowanym mieszkaniu.Każdy szczegół wykonania usługi omówiony perfekcyjnie, tak jak wykonanie na wysokim poziomie, zresztą wiedziałam że inaczej nie będzię bo Państwa firma jest jedną z najbardziej doświadczonych firm na rynku w tej branży. Krótko mówiąć, polecam!!!!

    opinia facebook

  108. 13.10.2019 Ludmiła K

    Bardzo korzystna cena i super jakość wykonania.

    opinia facebook

  109. 14.09.2020 Romana

    Polecam ich usługi

  110. 30.09.2020 Paweł Poznań

    Bardzo skuteczne sprzatanie, wszystko wykonane starannie i zgodnie z umową. Panowie mili i sympatyczni, podziwiam za optymizm i pogodę ducha bo praca naprawdę niewdzięczna i trudna.

    opinia facebook

  111. 13.10.2020 kinia

    Polecam

Opinie klientów